søndag 4. desember 2011

Dvalemodus

Denne bloggen har gått helt i dvale, men det betyr ikke at kajakken har stått og støvet ned! Padlegleden er fortsatt intakt, og kanskje vil jeg ta opp igjen padlebloggingen etter hvert. Inntil videre får disse sidene stå på stedet hvil.

Et innlegg uten bilder blir litt kjedelig, så jeg legger inn et bilde fra en av høstens padleopplevelser; fra bølgefestivalen i Nevlunghavn. Kamerabatteriet gikk dessverre tomt for strøm etter bare noen få bilder, og dette var det eneste som ble brukbart:
7 kommentarer:

 1. ÅÅÅ, Så godt å se at det står til liv med den rullende padle-entusiasten! Ble litt bekymret for at du syntes padlingen ga deg for lite motstand. Virker som om du er et naturtalent mht rulling!!! Men håper du fremdeles nyter sjelefreden som en lang, langsom og lat kajakktur kan gi. Uansett godt å se at det står til liv med What!!! Stor klem og god vinter;-)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar, Life! Det var koselig. :)

  Det er de late padleturene jeg setter mest pris på. Rullig og bølgepadling er skikkelig gøy, men det er de rolige, naturskjønne turene som gir meg aller mest glede!

  Ønsker deg en god jul og en flott padlevinter! :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. Har du et tips til meg hvordan du legger inn været slik du har fra yr???

  SvarSlett
 4. Takk for det, Helge. :) Se på denne siden ang. å legge inn værdata fra Yr.no:

  http://om.yr.no/verdata/javascript/

  SvarSlett
 5. Funka knall det. Takk så mykke....

  SvarSlett
 6. Savner innleggene dine What?
  Nå må du snart komme deg i kajakken igjen :-)

  SvarSlett
 7. Skal se om jeg kanskje starter opp igjen bloggen nå som padlesesongen starter for fullt. :) Snart tar sjakklubben sommerferie - og da er jeg med på torsdagspadlingene igjen, Jørn! Det ser ut til at vi blir mange på vannet i år! :)

  SvarSlett